Skip to main content

Kinesiste Jasmien De Waele


In 2021 studeerde Jasmien De Waele af als Master in de Kinesitherapie en Revali­da­tie­wetenschappen aan de Ugent, met als specialisatie musculoskeletale aan­doe­ningen en sport­kine­si­therapie. Sinds september is Jasmien gestart met de 4-jarige opleiding fasciatherapie. Jasmien heeft een specifieke interesse in de topics 'respiratoire aan­doe­ningen bij baby’s', 'pre- en post natale reva­lidatie', 'chronische pijn patiënten' en conditie opbouw (personal training). Tinnitus is ook iets dat Jasmien sterk inter­esseert, ze heeft haar master­proef geschreven omtrent dit onderwerp en wil zich in de toekomst nog sterker verdiepen in de behande­lings­mogelijkheden.

‘Al heel lang heb ik de droom om kinesiste te worden en vandaag de dag ben ik zo blij dat deze droom werkelijkheid is geworden. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de kracht en de wendbaarheid van het menselijk lichaam. Voor mij is een kwalitatieve en persoonlijke aanpak zeer belangrijk, om samen met mijn patiënt een gemeenschappelijk doel voor ogen te hebben. Een goede communicatie, motivatie, enthousiasme en wederzijds vertrouwen is key om zo dit gemeenschappelijk doel te bereiken.

Om steeds beter te worden in mijn vak blijf ik me regel­matig bijscholen om up-to-date te blijven over de re­cent­ste technieken binnen de kinesi­therapie en deze te implementeren in mijn be­hande­lingen. Naast kine­si­therapeut speel ik competitie volleybal en hou ik van lopen, surfen, snowboarden, wielrennen en avontuurlijke reizen’.