Skip to main content

Ons team van kinesisten &
fascia­therapeuten

Dankzij de verscheidenheid aan disciplines staat er bij Kiné De Waele in Deinze een team voor u klaar dat elkaar goed aanvult om u zo een therapie op maat van de patiënt te kunnen aanbieden.

Jasmien De Waele

In 2021 studeerde Jasmien De Waele af als Master in de Kinesitherapie en Revali­da­tie­wetenschappen aan de Ugent, met als specialisatie musculoskeletale aan­doe­ningen en sport­kine­si­therapie. Sinds september is Jasmien gestart met de 4-jarige opleiding fasciatherapie. Jasmien heeft een specifieke interesse in de topics 'respiratoire aan­doe­ningen bij baby’s', 'pre- en post natale reva­lidatie', 'chronische pijn patiënten' en conditie opbouw (personal training). Tinnitus is ook iets dat Jasmien sterk inter­esseert, ze heeft haar master­proef geschreven omtrent dit onderwerp en wil zich in de toekomst nog sterker verdiepen in de behande­lings­mogelijkheden.

Bart De Waele

Bart De Waele heeft jarenlang een kinépraktijk gecom­bineerd met een professionele voetbalcarrière. In die periode verdiepte hij zich in de sportkinesitherapie en revalidatie op maat van diverse sporters.

Hij had het voorrecht zelf veel behandeld geweest te zijn door inspirerende therapeuten en heeft daarbij zelf verschil­lende manieren van behandelen ervaren. Dit zowel vanuit de klassieke als de meer complementaire manier van werken. Die ervaringen verruimden zijn horizon.

Ludivine Versele

Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit Gent met een Master in de Revalidatie­weten­schappen en Kinesi­therapie, met de focus op musculo­skeletale aan­doeningen. In 2019 ben ik gestart met de opleiding fascia­therapie methode Danis Bois. Ondertussen heb ik mij ook gespecia­liseerd in manuele lymfe­drainage ad modum Vodder. Mijn interesses liggen onder meer in het behandelen van chronische aan­doeningen (zoals de ziekte van Parkinson, CVA,...), hoofdpijn en nog zoveel meer. Ik blijf me voort­durend specialiseren in de nieuwste ontwikkelingen binnen de kinesi­therapie om u de best mogelijke zorg aan te bieden. Naast mijn werk als kinesi­therapeut speel ik veldhockey en doe ik aan hardlopen. Momenteel train ik voor mijn volgende uitdaging: een volledige marathon.